Kuća za odmor Gorski Raj, Lokve, Gorski Kotar KKuća za odmor Gorski Raj, Lokve, Gorski Kotar
Kuća za odmor Gorski Raj
Kuća za odmor Gorski Raj
Kuća za odmor Gorski Raj
Kuća za odmor Gorski Raj
Kuća za odmor Gorski Raj

Kuća za Kuća za odmor Gorski Raj, Lokve, Gorski Kotar odmor

Sova Ušara

Mi

IME

Mi nismo izabrali ime, ono je izabralo nas. Gorski raj je kuća za odmor u borovoj šumi, blizu Lokvarskog jezera, u predjelu što su ga lokalni stanovnici nazvali Gorski raj. Oni znaju zašto. Tu smo na kućnom broju 1. Gosti nam zbog toga u šali kažu da Gorski raj počinje od nas. Nije sve u šali – obitelj Čehić sagradila je ovu kuću u kasnim osamdesetim kao prvu kuću za odmor u tom predjelu. Učinili su to sebi za dušu, dobivši priliku izabrati idealan položaj i okruženje.

LOGO

Sova ušara (lat. Bubo bubo) nije obična ptica već samim tim što je dio priče o Gorskom raju. Tu je svila gnijezdo davno prije nas i svi smo mi došli njoj u goste. Ona je rijetka i zaštićena vrsta ptičjeg stvora, kažu pametnica, zbog čega je postala simbolom mudrosti. A mi se u Gorskom raju doista volimo družiti s pametnim svijetom. Sova ušara je u našoj priči ujedno simbol svih brojnih životinjskih vrsta koje tu skaču, trče, lete. Mrki medo i vepar, jelen i lisica, kuna i tetrijeb, ris i orao – sve su to stanovnici i susjedi predjela Gorski raj, koji radoznalo promatraju otkuda mi u njihovom planinskom domu. Može im se kako im se hoće, zakonom su zaštićeni.

Kuća za odmor Gorski Raj, BBQ House
Kuća za odmor Gorski Raj

Kuća za odmor Gorski Raj

U blizini Lokvarskog jezera, okružena stoljetnom borovom šumom smjestila se kuća za odmor Gorski raj. Našim gostima na raspolaganju je Kuća za odmor *** 6+2 (tri spavaće sobe, dvije kupaonice s tušem, odvojeni wc sa perilicom, kuhinja, dnevni boravak, dva balkona, pečenjara i natkriveno parkirno mjesto).
REZERVIRAJ

Lokve

Naselje Lokve, smješteno u srcu Gorskog kotara, podno vrhova Risnjaka, u predivnom prirodnom ambijentu i planinskoj klimi, pruža bezbroj mogućnosti za rekreaciju, odmor i osvježenje.
DETALJI